marți, 7 octombrie 2014

Barbatul care face FARMECe

  Feciorul meu Andrei butoneaza televizorul si chiuie fericit !"Iuhuuuu, canta CRBL!"si da muzica mai tareeee. Alaturi de surioara lui incepe o repriza de dans, si nu orice fel de dans, unul special ce  parca seamana cu Dansul Ploii practicat de triburile de indieni:))  Am zambit in coltul gurii si m-am bucurat de momentul asta unic.



    Dupa ce momentul artistic s-a terminat, Andrei ma intreaba cu un aer inocent:
 - Mami, ce-a vrut sa spuna CRBL in versurile astea? "Vaiiii, da' ce-avem noi aicea?E plin de caprioare, bine ca mi-am luat alicea? Eu intelesesem ca se duce la o petrecere, nu la vanatoare...."
    L-am ascultat un pic speriata (am gandit - Doamne, ce mare s-a facut si ce intrebari imi pune....parca ieri era o mogaldeata ce se tinea de fusta mea!), mi-am revenit din socul creat de realitate si i-am spus:
  - Cand vrea sa fie cuceritor si sa ajunga la inima unei femei, un barbat se transforma intr-un vanator ce merge in padure dupa o prada...Incearca sa cucereasca o caprioara folosindu-se de farmecul sau aparte...
    - Si cum arata un barbat cu FARMEC, mami? Eu sunt un barbat in devenire, si mi-as dori mult sa ajung  la inima unei fete minunate...imi sopteste fiul meu.
 - Barbatul cu farmec are un sarm aparte, dragul meu...este vesel si plin de viata, are incredere in el, e delicat si totodata masculin!Stie cand sa glumeasca si cand sa fie serios, stie sa asculte cu atentie si interes, are bune-maniere si o educatie aleasa!Nu in ultimul rand, se ingrijeste zi de zi folosind produse speciale pentru barbati, miroase frumos, are pielea fina si parul stralucitor! Un barbat ingrijit a castigat pe jumatate batalia pentru inima unei fete!
 - Acum inteleg de ce te-ai casatorit tu cu tata! Foloseste after-shave-ul ala  care miroase asa frumos si asa te-a cucerit!striga Andrei satisfacut ca a gasit raspunsul la o intrebare pe care si-o pune de mult timp:))

  Din discutia cu fiul meu am tras o concluzie -  un barbat se naste vanator si pe parcursul vietii isi perfectioneaza in permanenta modalitatea de cucerire a unei cetati numite Inima Fetei.

    Prezentul articol este scris pentru proba 1 din cadrul SuperBlog 2014 - Gerovital H3 MEN recunoaste vanatorii adevarati.


Un comentariu: