vineri, 24 octombrie 2014

Fii si tu BUZZER si testeaza gratuit!

    De ceva timp fac parte din comunitatea  BUZZstore, si am avut numai de  castigat! Am participat la doua campanii de testare a unor produse de calitate si mi-am spus  apoi parerea despre acestea, punctand aspectele pozititve sau negative:)
    Daca vrei si tu sa testezi diverse produse, daca esti sociabil si vrei sa faci parte dintr-o comunitate speciala, inscrie-te si tu aici


  Grabeste-te, se anunta inceputul unei campanii deosebite, in care ai ocazia sa testezi un produs de inalta  tehnologie in valoare de peste 850 lei.Sunt tare curioasa despre ce produs  anume este vorba...

Un comentariu:

 1. Buna,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,
  SEO - Mediapress Advertising

  RăspundețiȘtergere