miercuri, 15 octombrie 2014

Oare copilul are febra?

   Cum a inceput toamna, contactul copiilor cu microbii, virusii si alte asemenea "grozavenii" aducatoare de boli nu poate fi evitat...Mai ales daca micutul merge la cresa, gradinita sau scoala, parintii trebuie sa se astepte la viroze respiratorii ori digestive, faringite, otite sau alte infectii. 
  In aceste conditii, din trusa medicala a fiecarei familii nu trebuie sa lipseasca antipiretice si analgezice, in forme diferite - siropuri, supozitoare, dar si un termometru! E important sa stim daca micutul are febra, dar si cat de mare este temeperatura, pentru a lua masurile necesare.
  Cum nu mai traim vremurile de altadata, cand termometrul era doar in forma clasica si copilul era de-a dreptul chinuit ca sa i se ia temperatura, in prezent avem posibilitatea de a alege un termometru non-contact. Cine are un copii care a avut cel putin un episod febril stie cat greu e sa iei temperatura unui copil agitat si cat de mult ajuta un astfel de termometru care nici macar nu atinge copilasul! 

   Am gasit un asemenea termometru la un pret accesibil la Dwyn Shop, in sectiunea Jucarii, Copii,Bebe.  Am ramas placut surprinsa de acest magazin online, atat pentru faptul ca ofera spre vanzare produse diverse, de la telefoane, sisteme de navigatie, televizoare, electrocasnice, jocuri si console, cabluri si adaptoare, pana la produse destinate copiilor (tarcuri, sterilizatoare, marsupii, balansoare, etc), cat si datorita faptului ca a rezistat pe piata online timp de 10 ani! 
  Aceasta "vechime" este sustinuta de calitatea de necontestat a serviciilor, respectul pentru clienti, seriozitatea, rapiditatea livrarii (in aceeasi zi in Bucuresti, in 24  - max 48 de ore pentru alte orase). 
  Totodata, este atractiva modalitatea de plata (cash, cu card bancar si chiar in rate fara dobanda!), dar si posibilitatea de returnare a produsului, in termen de 14 zile de la achizitionare. Totodata, statutul de membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online si al Programului  National pentru Certificarea Magazinelor Online din Romania - Trusted.ro.

  Si, nu in ultimul rand, un alt avantaj al acestui magazin online este existenta unui showroom in Bucuresti, strada Thoma Ionescu nr. 9, sector 5. In cazul in care doriti sa ridicati de aici personal produsele comandate, nu trebuie decat  sa plasati  comanda pe site si veti fi contactati de un agent ce  va comunica ora la care sa va prezentati in vederea ridicarii produselor achizitionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu