marți, 16 septembrie 2014

Kitul meu de vacanta

   
      Un an intreg stau cu gandul la ea, mi-o imaginez cum se apropie cu pasi mici, ca o caprioara...Inchid ochii, si parca deja a venit! E vacanta mea la mare, unde ma bucur de soare, nisip, pescarusi si valurile inalte sau mai timide ale marii atat de dragi mie....Deja imi aud copiii cum chiuie de bucurie si mi se umple sufletul de emotie! 


      Pregatirea bagajelor pentru plecarea in vacanta reprezinta pentru mine o proba de foc, pentru ca se aduna atatea obiecte...haine, geanta de plaja, jucarii pentru cei doi copii, palarii si ochelari de soare, aparat foto si camera de filmat,  medicamente si multe alte accesorii si  trusa cosmetica! Cea din urma este destul de voluminoasa, pentru ca imi place sa am grija de pielea mea si a celor dragi mie si in vacanta, si sa am la indemana orice produs cosmetic de care am nevoie! E drept, se aduna multe produse, si sotul meu ma intreaba de fiecare data - "Tu uiti ca stam doar o saptamana?Iar ai luat tot ce era in dulapul de la baie...zici ca ne mutam!". Il ascult de fiecare data si  soptesc pe un ton suav ce starneste un zambet "Barbatii astia..." .


      Kitul de vacanta contine produse de ingrijire si infrumusetare de care nu ma pot lipsi - gel de dus, sapun, spuma de curatare, deodorant, crema de maini si crema de corp, lotiune delicata (numa' buna pentru hidratarea pielii dupa expunerea la soare), crema de zi NIVEA Q 10 Plus-Antirid cu SPF 15, lotiune de protectie solara (folosesc produse pentru copii pentru ca am o piele sensibila ), ser anticelulitic si crema anticelulitica  ( lupta cu celulita nu cunoaste vacanta....). 

     Nu in cele din urma, kitul meu de vacanta contine doua produse pe care le-am descoperit recent si sunt considerate o inovatie in cosmetica - NIVEA BB Cream 5 in 1, o crema hidratanta care face pielea sa intinereasca vizibil, redandu-i aspectul sanatos si luminos, si Apa micelara 3 in 1 de la Nivea. Despre aceasta din urma as putea spune ca este un produs recomandat   fiecarei femei, cu orice tip de ten, fiind un produs eficient, ce curata in profunzime, cu delicatete.Bariera naturala a pielii nu este afectata, ingredientele naturale ale produsului ( dexpantenol si ulei din samburi de struguri) curata fara sa lase pielea lipicioasa sau cu aspect tern. De asemeni, Apa micelara este recomandata si pentru zona sensibila a ochilor, ceea ce este un atuu...De cand ma stiu am probleme cu aceasta zona, pentru ca mereu trebuie sa folosesc un alt produs cosmetic de curatare decat cel utilizat pentru restul tenului, insa se pare ca Apa micelara a fost creata special pentru a ajuta in cazul acestei mici probleme! Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului/Aqua-Effect-toate-tipurile-de-ten/sensitive-skin/apa-micelara .

     Cum micutii mei au nevoie de ingrijire speciala pentru pielea delicata, kitul lor de vacanta contine Lotiune de spalare din cap pana in picioare, servetele umede, Crema hidratanta pentru corp, Pudra extrafina si Spray colorat de protectie solara. 
     Si...cum as fi putut sa imi uit jumatatea? In "bagajelul" nostru voi pune negresit si spray-ul lui si samponul preferat:)


      Probabil va intrebati - de ce prefer marca Nivea? Pentru ca sunt indragostita de cutia albastra de Nivea, pe care mama o tinea prin anii '80 la loc de cinste in dulapiorul ei  si cu care imi dadea si mie dupa ce faceam baie, ca sa am pielea "ca de zana". 
    V-ati intrebat vreodata de unde vine numele Nivea? Nu marca, nu renumele ei, ci denumirea in sine? Ei bine, Nivea deriva din latinescul Niveus, care inseamna alb ca zapada! Asa sunt cremele Nivea, albe si suave ca zapada, si insasi pielea mea, dupa ce folosesc produsele  Nivea, este precum a frumoasei Alba ca Zapada din poveste:) 

  Prezentul articol a reprezentat pentru mine o adorabila provocare si cu el particip la Concursul Nivea pentru bloggeri organizat pe blogul lui Katynel  . Totodata trebuie sa precizez ca nu sunt beauty-blogger si  nu scriu de obicei review-uri de produse cosmetice. Acest articol este scris exclusiv din prisma consumatorului marcii Nivea, probabil este scris cu stangacie, dar am pus in el in strop de suflet:) 

13 comentarii:

  1. Frumos articol.. si eu imi amintesc cu drag de "cutiuta albastra" ce face parte din copilaria nostra.. A crescut odata cu noi..

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru articol!Cu totii am crescut cu produsele Nivea, cert este ca acum gama este mai variata si exista produse pentru fiecare membru al familiei.Si acum folosesc produsele pentru ca sunt foarte multumita de ele si au preturi accesibile! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place foarte mult nivea,am cateva produse pe care le folosesc intr-una: crema Aquasoft, balsamul de buze si gelul de dus cu cocos.Super articolul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a facut placere sa imi amintesc de "cutiuta albastra" din copilarie, pe care mama o punea pe sifonier, pentru a fi in siguranta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Super articol, ma regasesc perfect in el. Produsele Nivea sunt preferatele noastre iar la cutia albastra a mamei ii spuneam "cutia cu minuni", era cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nivea-traditie si respect pentru clientii sai!

    RăspundețiȘtergere
  7. un articol frumos si cu informatii utile

    RăspundețiȘtergere
  8. Citind randurile scrise de tine si vazand pozele, m-am regasit pe mine...si la mine se aduna o "gasca" de produse, cand e vorba sa pregatesc bagajul pentru vacanta (avand tot doi strumfi), caci mereu trebuie sa fii pregatit, sa ai in "dotare" de toate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Roxana, m-ai ajutat cu intocmirea listei cu cele necesare vacantei. Nu stiu cum faceam, dar eu uitam intotdeauna cate ceva. De acum, ma voi inspira din acest articol. Tenul meu iti multumeste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un articol super imbina utilul cu placutul ! Am vazut blogul tau pe facebook, chiar azi; pot spune ca mi-a captat atentia din prima, iar atunci cand un blog imi atrage atentia atat de mult incat sa citesc postarile si sa imi spun opiniile la fiecare dintre ele, atunci chiar este unul deosebit. si prin aceste “deosebiri” se numara si blogul tau! ^_^
    pot spune cu mana pe inima (chiar o pot spune! :D) ca laptele de corp sub dus de la Nivea este ceva minunat.. eu il am pe cel albastru inchis, pentru ca pielea mea nu este foarte uscata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Marca Nivea este printre preferatele mele!Folosesc cam toate produsele pe care le-ai prezentat, mai putin apa micelara.O sa mi-o cumpar si iti spun parerea mea dupa ce o incerc !

    RăspundețiȘtergere