luni, 22 septembrie 2014

Invitatie la Festivalul National de Parenting

   In perioada 26-28 septembrie, la Sala Palatului (Bucuresti) se va desfasura un eveniment important - Festivalul de Parenting "In familie". 
   Aflat la prima editie, Festivalul va oferi tuturor parintilor ce vor participa la acest eveniment o perspectiva de ansamblu a procesului de educatie a copiilor, bazata pe cele trei aspecte esentiale - educatia fizica, mentala si emotionala.


 Vreau sa merg la Festivalul de Parenting din multe motive:
 - ca orice parinte, imi doresc sa  inteleg nevoile copiilor mei, sa fiu sigura pe mine si pregatita pentru a face fata oricarei situatii;
 - speakerii sunt nume importante, din domenii diverse, ce vor raspunde cu siguranta tuturor intrebarilor pe care si le pune orice parinte, si amintesc doar cativa "vorbitori" de renume - Aurora Liiceanu, Adriana Titieni, Ana Maita sau Mirela Horumba;
 - in paralel cu Atelierele pentru parinti se vor desfasura Ateliere pentru copii, structurate in functie de grupele de varsta ale copiilor (4-7 ani, 8-11 ani).
 Mai multe informatii gasiti pe site-ul evenimentului http://festivalparenting.ro/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/festivalparenting.ro/info .

    

Un comentariu:

  1. Si eu reau sa merg la Festivalul de Parenting pentru ca sunt un părinte care vrea sa afle ce este nou educație , activitățile școlare și extra școlare !!

    RăspundețiȘtergere