marți, 23 septembrie 2014

There Must Be More To Life Than This ....

   E dimineata si deschid radioul. Tresar, pentru ca aud un duet de zile mari - Freddie cu Michael, si pielea mi se furnica intr-o secunda!
  Melodia se numeste "There must be more to life than this" si a fost compusa in 1981 de Freddie, fiind cantata ulterior de catre acesta.


       Apoi  a inregistrat si Michael partea sa de melodie, si a iesit o super-piesa, unde sensibilitatea si energia celor doi legendari se intrepatrund intr-un mod de-a dreptul...divin!


   Melodia  este un veritabil manifest pentru o viata mai frumoasa, in care iubirea guverneaza si tot ce e rau dispare.
  Din pacate, varianta finala a melodiei, remasterizata, ce va aparea pe viitorul album Queen a fost retrasa din mediul online din motive legale, privind drepturile de autor.O  vom auzi insa, incepand cu data de 10 noiembrie, cand va fi lansat albumul mult-asteptat de fanii Queen.

"I live and hope for a world filled with love
Then we can all just live in peace..."


Un comentariu:

 1. Buna. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
  Premiul 1 - 500 de lei;
  Premiul 2 - 200 de lei;
  Premiul 3 - 100 de lei.
  Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului! Mai ai la dispozitie exact o saptamana!
  Mult succes!
  http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

  RăspundețiȘtergere