joi, 15 mai 2014

La Multi Ani, Danone!

   Azi, 15 mai 2014, se implinesc 15 ani de cand au fost produse in Romania primele iaurturi Danone, sub brandurile Natural si Delicios!


    La ceas de aniversare am navigat cu mult interes pe site-ul http://www.danone.ro/ , si am ramas placut surprinsa de designul acestuia, de calitatea informatiilor si a fotografiilor, si, mai ales, mi-am satisfacut o curiozitate mai veche - cum se produce un iaurt de calitate! 
   De asemenea, am citit cu mult interes despre cele 3 mituri despre iaurt, despre povestea marcii Danone ce a inceput in 1919 in Barcelona, dar si despre implicarea in campaniile de responsabilitate sociala ale marcii Danone.


   Imi place mult sectiunea "Deschide Danone" a site-ului, unde consumatorii pot adresa intrebari cu privire la produsele Danone, urmand sa primeasca raspunsuri avizate de la echipa de specialisti Danone.
  In concluzie, http://www.danone.ro/ mi-a lasat o impresie excelenta! Un singur lucru as mai adauga - o sectiune de newsletter, la care cei interesati sa se inscrie pentru a primi informatii si noutati despre marca Danone.
    
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu