marți, 1 aprilie 2014

MondoNews.ro, un site cu stiri pentru cei ce vor sa stie!





        Într-o societate aflată în continuă schimbare, în care evenimentele se petrec la intensitate maximă şi cu viteză ameţitoare, fiecare dintre noi are dreptul să fie la curent cu noutăţile şi  să aibă acces la informaţii sigure, şi variate.
         De mult timp nu mai cumpăr ziare pentru simplul motiv că găsesc în lumea virtuală toate informaţiile de care am nevoie, mai ales că,  datorită formatului, stirile online sunt "fierbinti", de actualitate!
         Un site pe care îl vizitez foarte des este www.mondonews.ro . Sub sloganul "ştiri minut cu minut", cu o grafică plăcută şi împărţit în mai multe secţiuni (Politică, Sport, Economie, Externe, Social, IT/Ştiinţă, Editorial, Turism, Meteo, Auto, Sănătate, Top 10 Mondo, Ştiri video), acest site de ştiri îl satisface şi pe cel mai pretenţios cititor. Ştirile sunt bine structurate şi obiective,  iar  stilul în care sunt redactate este unul uşor de înţeles.
        În general citesc orice fel de ştiri, pentru că îmi place sa fiu la curent cu noutăţile, indiferent că este vorba de sfera socială, politică sau economică. Sunt captivată, însă, de acele ştiri care îţi lasă o stare de bine,  prezentând locuri minunate, fapte şi oameni de neuitat.
       O astfel de ştire, pe care o recomand tuturor şi pe care am recitit-o de câteva ori pentru a mă bucura pe deplin de ea,  este cea legată de locuri care te lasă cu gura căscată, care te face să te minunezi de  lumea de vis în care trăim - " Topul celor mai frumoase locuri ale lumii" http://www.mondonews.ro/topul-celor-mai-frumoase-minuni-ale-lumii/.
    Însoţit de o galerie foto impresionantă, articolul ne prezintă  Cascada Victoria din Zimbabwe/Zambia, Valea Marelui Rift din  Etiopia, peninsula Giant’s Causeway din Irlanda de Nord, Taj Mahal din India, Armata de teracota din China, Marele zid chinezesc, Craterul Ngorongoro din Tanzania, vulcanul Kilauea din  Hawaii, Hagia Sophia din Turcia şi Palatul Potala, Tibet. 
    Toate aceste locuri sunt rupte parcă dintr-o lume ce te lasă fără grai, unde o mână divină a exersat perfecţiunea! Destinaţia pe care sper sa o văd cât de curând este templul Taj Mahal din India. Construit de împăratul Shah Jahan în memoria soţiei sale, Mumtaz Mahal, monumentul reprezintă "simbolul dragostei eterne" şi a devenit loc de pelerinaj pentru toţi îndrăgostiţii lumii.


Şi iată cum, urmare a unei ştiri citite pe http://www.mondonews.ro/ mi-am facut planuri de vacanţă...

Un comentariu: