luni, 28 aprilie 2014

Un gest mic ajuta un copil sa se faca mare!

           Venirea pe lume a unui copil e cel mai fericit eveniment din viata unei femei! Pe toata perioada in care e insarcinata, viitoarea mamica isi imagineaza totul, in amanunt, iar nasterea e privita ca un miracol.
           Insa nu mereu totul e asa roz asa cum mamica viseaza...Starea precara a sanatatii femeii, cadre medicale insuficiente sau lipsa aparaturii medicale pot contribui fiecare in parte la un deznodamant nefericit....
          Conform statisticilor, la fiecare 5 ore, in Romania moare un copil cu varsta pana intr-un an!Anual mor in tara noastra 1900 de copii...E o realitate mai mult decat tragica intr-un an in care stiinta si inovatia au ajuns departe, iar nasterea unui copil ar trebui sa fie un act plin de fericire!
          Fiecare dintre noi poate schimba, cu un minim efort, aceasta situatie ingrozitoare in care copiii mor la nastere sau in primele luni de viata! Puteti contribui la reducerea mortalitatii infantile donand 2% din impozitul pe venit aferent anului 2013  catre Organizatia Salvati Copiii Romania, in vederea dotarii cu aparatura medicala a maternitatilor. Mai multe detalii  gasiti aici http://salvaticopiii.ro/?id2=00040006 . Procentul donat este oricum perceput de stat, deci nu e nici un efort financiar al vostru!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu