marți, 22 aprilie 2014

Avanpremiera "Uimitorul Om - Paianjen 2" - Concurs

         Pentru amatorii de filme bune vizionate in avanpremiera, Lidl Romania a dat startul unui concurs cu premii constand in invitatii duble la avanpremiera filmului "Uimitorul Om - Paianjen 2".
       Astfel, pe pagina de Facebook a Lidl Romania, in aplicatia destinata concursului , trebuie sa completati formularul cu datele personale si puteti castiga una din cele 255 invitatii duble la avanpremiera acestui film.
      Invitatiile vor putea fi utilizate doar in salile Cinema City din urmatoarele orase: Bucuresti (200 de invitatii pentru doua persoane), Arad (5 invitatii pentru doua persoane) , Bacau (5 invitatii pentru doua persoane) , Baia Mare (5 invitatii pentru doua persoane) , Braila (5 invitatii pentru doua persoane) , Cluj-Napoca (5 invitatii pentru doua persoane), Constanta (5 invitatii pentru doua persoane), Iasi (5 invitatii pentru doua persoane), Pitesti (5 invitatii pentru doua persoane), Ploiesti (5 invitatii pentru doua persoane), Timisoara (5 invitatii pentru doua persoane), Targu Mures (5 invitatii pentru doua persoane).
       Atentie!!! Câştigătorii sunt stabiliţi in ordine cronologică, in funcţie de data si ora de înscriere înregistrate în baza de date, dintre toţi utilizatorii care au participat pe întreaga Perioadă de desfăşurare şi întrunesc Condiţiile de participare.
     Mult succes:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu