joi, 27 martie 2014

Invitaţie la concurs

Se spune că reclama e sufletul comerţului, lucru dovedit de-a lungul timpului! Cu alte cuvinte, reclama este modalitatea prin care comerciantul de bunuri sau servicii îşi promovează produsul şi încearcă să te determine sa îl cumperi. Şi, de cele mai multe ori, îl cumperi! Din curiozitate, din apreciere pentru marcă sau….de dragul reclamei!

Cu toţii avem reclame preferate, care ne-au rămas în suflet si de care ne amintim cu drag ! Aşa este pentru mine, şi pentru mulţi altii, sunt sigură,  reclama la Salam Sasesc, din anul 2002, în care o micuţa Luiza rostea  “salam sasesc” într-un mod adorabil!
Ei bine, firma Cris-Tim doreşte sa reediteze succesul cu reclama de care am pomenit! Şi ce protagonişti ar fi mai potriviţi decat 8 micuţi încântători, selectaţi din rândul copiilor ai căror părinţi acceptă o provocare de zile mari ?
În perioada 17 martie-13 aprilie se desfăşoară concursul “Cris-Tim te face superstar!”
Mecanismul foarte simplu : părinţii copiilor cu vârsta între 3 si 7 ani  îşi filmează micuţii spunând cat mai drăguţ expresia  “salam sasesc” şi răspunzând la întrebarea “Dacă ai fi tu mama mea şi eu copilul, ce m-ai pune sa fac?” Filmuleţul va fi încărcat în platforma concursului pe www.superstar.cristim.ro , unde  părinţii pot găsi, totodată,  mai multe detalii despre concurs.Filmuleţele sunt votate de public, iar mecanismul este astfel realizat încât sistemul de votare nu poate fi fraudat!
Din  primii 5 caştigători săptămânali, stabiliţi în ordinea votului publicului, juriul (format din 2 reprezentanţi ai departamentului de marketing Cris-Tim, regizorul noului spot şi directorul de creaţie al agenţiei care realizează Campania) va decide 2 finalişti pe săptamână. Atfel, la finalul celor 4 săptămîni de concurs , adica pe 14 aprilie,  vor fi anunţati cei 8 copii câştigători care vor juca în noua reclama Salam Sasesc. Recunosc, sunt tare nerăbdatoare sa văd această reclamă!


Se anunţă un concurs interesant, cu o miza mai mult decât tentantă! Ce părinte nu doreşte să îşi vadă copilaşul îintr-o reclamă, cu atât mai mult cu cât produsul la care se face reclama este unul de succes?
În orice copil e ascunsă mai mult sau mai putin, o mică vedetă! Copiii noştri sunt îndrazneţi, siguri pe ei, îşi doresc să fie în centrul atenţiei, apreciaţi si lăudaţi! De ce să nu îi ajutăm noi, părinţii? Apariţia într-o reclamă este totodată o amintire de nepreţuit, deci nu va sfiiţi să vă înscrieţi copilaşul în competiţie! Cu străduinţă şi puţin noroc, vă veţi vedea copilaşul pe micile ecrane, si veti lacrima de emotieJDin păcate,  nu îmi pot înscrie nici unul din copii, pentru ca nu îndeplineşte nici unul condiţia vârstei. Teodora este prea micuţă, iar Andrei prea mare! Sunt sigură, însă, că ar fi o provocare intreresantă pentru Andrei! În trecut a cochetat cu scena, şi pot spune, lăsând modestia la o parte, că s-a descurcat de minune! Deşi eu il percepeam ca fiind  timid şi sfios, mi-a demonstrat ca ştie să îşi tempereze emoţiile şi să afişeze un zambet adorabil!


Dragi părinţi, ştiţi ce aveţi de făcut - filmaţi-vă copilaşul, postaţi filmuleţul pe http://www.superstar.cristim.ro/ , anunţati-vă rudele, prietenii şi toate cunostintele să vă susţină pentru a strânge voturi ! Nu pot decât să vă urez succes J

Un comentariu:

  1. cu siguranta este o sansa de afirmare pentru toti micutii talentati. O sa-mi anunt toti prietenii sa-si inscrie copilasii!!!

    RăspundețiȘtergere