sâmbătă, 2 august 2014

Ai curajul de a fi pe barba ta?


 In primul rand scriu acest articol datorita lui Moga, lui Marius Moga, pentru ca el  canta o melodie ce a spart toate topurile - "Pe barba mea".

  Cu siguranta este o melodie cu un vizibil mesaj motivational, care ne indeamna sa ne traim propriile vise, fara limite  Cred ca aceasta e cea mai adecvata definitie a expresiei "a fi  #pebarbata" - sa visezi fara sa iti impui restrictii, fara sa creezi tu insuti bariere cu puterea mintii tale. Trebuie doar sa vizualizezi finalitatea visului tau, fara sa te gandesti "la cat" si "cum", fara sa stai prea mult sa pui in balanta avantajele si dezavantajele deciziei tale.
    Fiecare dintre noi e pus in situatia de a alege daca vrea sau nu sa fie pe barba lui, daca vrea sa fie curajos, indraznet si optimist.E numai alegerea noastra...
   In ce ma priveste,  acum aproape 2 ani si 9 luni am ales sa fiu asa:, sa fiu pe barba mea!Am luat cea mai curajoasa decizie din viata mea, si sunt mandra de asta! In luna decembrie a anului 2012 am aflat ca sunt insarcinata.Aveam  34 de ani si eram deja mama unui baietel de 6 ani. Pana atunci am exclus total ideea ca voi mai face un copil, insa viata ne rezerva surprize la care nici nu gandim.In jurul meu am auzit atunci pareri  care mai de care mai dure, care incercau vadit sa ma influenteze, legate de varsta mea, de situatia financiara sau de momentul nepotrivit in care am "ales" sa fac acest pas important. 
 Fara indoiala, am luat atunci cea mai buna hotarare, am decis eu insami ce e mai bine - am adus pe lume cea de-a doua minune din viata mea.

 Pe 20 august 2012 s-a nascut Teodora, o fetita minunata care m-a facut sa mai simt inca o data ca viata e frumoasa si merita traita.
   Sper ca si tu, cititorule,vei stai si te vei gandi care e cea mai importanta decizie a ta, cand ai ales sa fii tu insuti  #pebarbata, sa fii propriul stapan al destinului tau!
  
     În această vară, Philips lansează provocarea „Fii pe barba ta!”, prin gama de produse Click & Style, două modele de aparate de îngrijire versatile, pentru orice stil. Mai multe detalii găsiţi pe site şi pe Facebook. Daca iti plac provocarile, ai numai de castigat!
     Intra pe http://www.pebarbata.philips.ro/ , incarca un selfie cool si spune ce inseamna pentru tine expresia "pe barba mea". Moga insusi garanteaza ca poti castiga unul dintre cele 4 dispozitive Shaver - marca Philips  oferite la finalul unei perioade de concurs sau chiar una din cele 5 excursii pe barba ta cu Philips, acordate la finalul competitiei. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu