vineri, 18 iulie 2014

Minunatele rochii de pe Karla.ro

     Da! Recunosc! Iubesc rochitele de cand eram o mogaldeata ce se juca cu papusile rusesti imbracate in rochii foarte vesele, elegante si atat de frumoase! Inca de atunci rochitele  insemnau pentru mine simbolul feminitatii, al delicatetii si sarmului!
   Pentru ca admiratia mea pentru acest obiect vestimentar s-a dezvoltat o data cu trecerea anilor, incerc sa gasesc modele cat mai deosebite, atat pentru o tinutele office, cat si pentru cele casual.
  Un magazin online unde am gasit rochii minunate la preturi mai mult decat accesibile, in culori si modele diverse si pentru orice fel de silueta este http://www.karla.ro/ .
   In prezent se desfasoara si un concurs tentant pe acest site - O rochie pe zi de la Karla.ro, cu un mecanism simplu si pentru cei novice in ale navigatului pe internet - in fiecare zi participantele trebuie sa distribuie in retelele de socializare ( Twitter sau Facebook) modelul preferat de rochie, folosind meniul CASTIG din stanga fiecarui model. La finalul concursului se vor oferi cadou 30 de rochii din modelele cele mai apreciate de pe http://www.karla.ro/.

  Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de concurs  http://www.karla.ro/concurs-o-rochie-pe-zi-de-la-karla-ro/ .
  Castigatoarele concursului vor fi desemnate pe 27 iulie, si sper sa ma numar si eu printre ele! Daca s-ar putea eu as vrea sa primesc  10 rochii, asa mult imi plac! Ma rezum insa, la un singur model, si anume la Rochia Alma, un model din colectia Little Black Dress  http://www.karla.ro/produs/rochie-alma/ .
    Va doresc mult succes si sper sa imi regasesc in lista castigatoarelor cat mai multe prietene:) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu