marți, 8 aprilie 2014

Câştigă cu Lidl şi Visa



Am descoperit, cu mare bucurie, că Lidl organizează în perioada 07.04.2014-18.05.2014 campania promoţională “Plateşte azi la Lidl cu cardul tău Visa şi poţi caştiga mii de premii”. 
          Astfel, pot participa la această campanie persoanele care achiziţionează produse din orice magazin Lidl de pe teritoriul României, şi achită contravaloarea lor exclusiv prin plată cu un card Visa (Visa sau Visa Electron). 
          După care acestea trebuie să înscrie numărul bonului de casă pe www.lidl.ro/visa, în formularul destinat înscrierii în campanie. Pentru a fi validat drept participant, clientul Lidl trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de corespondenţă, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate cu cardul Visa).
          În cadrul Campaniei vor fi acordate două tipuri de premii: 1200 premii săptămânale, câte 200 acordate în fiecare săptămână a campaniei, fiecare premiu constând într-un voucher de cumpărături în valoare de 40 Lei (TVA inclus) şi 6 mari premii săptămânale, câte unul acordat în fiecare săptămână a campaniei,  fiecare mare premiu constând în cate o excursie pentru două persoane în Malta .

         Premiile acestei campanii promoţionale mi se par foarte tentate! Sigur, unii cârcotaşi se întreabă probabil dacă premiile sunt pe bune! Având în vedere că eu însămi am câştigat în luna decembrie un voucher de 100 de lei de la Lidl, pe care l-am primit a doua zi prin curier, chiar înainte de Crăciun, vă pot confirma că Lidl îşi respectă clienţii şi nu îşi încalcă promisiunile.

        Aşadar, spor la cumpărături şi baftă la premii!Pentru a vă provoca să vă încercaţi norocul, ataşez o fotografie din MaltaJ

Un comentariu: