marți, 14 aprilie 2015

Cauti un EXPERT in curatenie?

   De aproape o luna curatenia a devenit mai simpla si mult mai rapida cu ajutorul  aspiratorului Philips PowerPro Expert. A fost dragoste la prima vedere...m-a cucerit din prima clipa datorita designului sau modern si inteligent, si,  mai apoi, cand am vazut ce-i poate motorul si tehnologia cu care a fost inzestrat... m-a facut sa-i promit ca voi face tot posibilul ca relatia dintre noi sa fie una trainica! Avand in vedere faptul ca am facut cu ajutorul lui si curatenia generala de dinainte de Paste, va dati seama ca am avut timp sa il testez de muuulte ori! 
   Philips PowerPro Expert face parte din noua generatie de aspiratoare eficiente energetic de la Philips, avand un consum redus de energie si o performanta de necontestat! Cu ajutorul tehnologiei PowerCyclone, praful este separat eficient si rapid de aer, astfel incat poti spune adio norilor de praf care se ridicau in timpul aspirarii pana sa folosesti aceasta minunatie! Murdaria este colectata intr-un recipient facil de golit si curatat, iar filtrul este lavabil, putand fi spalat cu usurinta sub jetul de apa de la robinet. Pana sa am acest aspirator, golitul sacului plin de praf din vechiul aspirator era o corvoada...umpleam de praf camera in care il goleam, indiferent de cat de eram de atenta! 
  
 Eficienta sa este data de cele doua capete de aspirare;
 - capul de aspirare TriActiveMax, care este o minune 3 in 1 - covorul/mocheta este usor ridicat/a cu ajutorul talpii speciale, in timp ce orificiul mai larg al periei aspira obiectele mari, iar cele doua perii laterale curata praful si murdaria; performanta este data de faptul ca suprafata ce trebuie aspirata este etansata!
 - capul de aspirare DiamondFlex pentru suprafete dure, care este foarte subtire si se roteste la 180 de grade, ajungand astfel in locuri mai putin accesibile.
  Totodata, Philips PowerPro Expert este dotat cu 2 accesorii - accesoriul pentru spatii inguste (cu ajutorul caruia am curatat foarte repede marginile interioare ale canapelei) si peria 2 in 1/cap mic de aspirare, care m-a ajutat sa curat tastatura de la PC.
  Un alt avantaj este cablul de alimentare lung - 7 m, deci am renuntat la folosirea unui prelungitor pentru a conecta aspiratorul la priza.
  Ca o concluzie, cu acest aspirator performant am curatat eficient si rapid, cu un consum mic de energie electrica, diverse suprafete - gresie, parchet, mochete si covoare, saltele, canapele, jucarii mari de plus, spatiul dintre calorifer si perete si dintre elementii caloriferului, tastatura de la PC, colturile peretilor, pervazul.
  Discutand cu o prietena despre aspirator si argumentele mele pentru a-l cumpara, am fost intrebata "E chiar asa perfornant cum spui tu, sau o spui doar asa, sa-i faci reclama?" Raspunsul meu a fost destul de clar - "Chiar merita sa ai un  aspirator Philips PowerPro Expert drept ajutor in gospodarie!"

2 comentarii:

  1. si pe mine m-ai convins.. cu siguranta ma voi apuca de economisit..Vreau si eu un asemenea ajutor!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Are un design dragut si, daca tot spui ca esti multumita de performantele lui...hm, merita studiat...

    RăspundețiȘtergere