vineri, 6 martie 2015

MELVITA - ingrijire Bio

   Ca orice femeie, apreciez produsele cosmetice de calitate si cat mai naturale. Imi doresc sa folosesc numai produse BIO, care sunt blande cu pielea si nu contin ingrediente chimice, care "ingrijesc" pielea facand mai mult rau.
   Nu am incercat pana acum vreun produs Melvita, insa am citit si am auzit despre aceasta  marca numai lucruri bune. Comercializate in reteaua de farmacii Sensiblu, produsele Melvita de ingrijire a pielii si infrumusetare ofera alternativa unei abordari diferite a frumusetii, a unui stil de viata diferit.

   Cu experienta in cosmetica organica, certificata inca din 2002, MELVITA este in prezent prima marca franceza* de cosmetica ecologica si biologica si ofera una dintre cele mai ample game de produse organice certificate din lume.
*Nr. 1 in magazinele specializate din Franta conform studiilor Organic Monitor 2009 si Ekozept 2010.


   MELVITA utilizeaza peste 600 ingrediente naturale (uleiuri din plante, ape florale, extracte din plante, baze spumante, arome etc.), toate acestea fiind in conformitate cu standardele referitoare la produsele cosmetice ecologice si organice. 
  Produsele MELVITA :
- Nu contin parafina sau silicon.
- Nu contin  PEG (polietilenglicol) si nici PPG (polipropilenglicol).
- Nu contin  ingrediente etoxilate.
- Nu contin  parabeni sau fenoxietanol.
- Nu contin  formaldehide sau derivati ai clorului.
- Nu contin  coloranti sau parfumuri sintetice
- Nu contin  ftalati sau nitromoscuri.

  Sper sa incerc un produs Melvita cat mai curand si sa ...simt pe pielea mea o ingrijire blanda si eficienta. Un ulei de galbenele care sa imi hidrateze pielea si sa o improspateze ar fi ideal acum, la inceput de primavara! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu