luni, 26 ianuarie 2015

Iarna dauneaza tenului?

   Iarna dauneaza tenului? Fara indoiala, raspunsul la intrebare este DA, in cazul in care nu acordam o atentie speciala sanatatii si frumusetii pielii noastre printr-o ingrijire delicata  cu ajutorul unor produse cosmetice de calitate. 
   Frigul, vantul si umezeala excesiva, dar si trecerea brusca de la un spatiu incalzit la intemperii dauneaza tenului! Toti acesti factori usuca pielea, care devine sensibila, iritata, terna, si de cele mai multe ori apare senzatia neplacuta de "piele care tine"...de aceea in sezonul rece trebuie sa folosim creme intens hidratante care ne ajuta tenul sa isi recapete vitalitatea si aspectul sanatos! 
   Daca mi-as putea alege din magazinul L'Occitane o crema-minune care sa imi hidrateze tenul cu tendinte de uscaciune, aceea ar fi crema ultrahidratanta pentru fata! 


  Aceasta contine ingrediente naturale - unt de shea, concentrat de shea, complex de zaharuri naturale (sfecla de zahar si grau), extract de lemn dulce, care hidrateaza si protejeaza pielea pe toata perioada anului, dar este recomandata cu precadere folosirea ei in perioada in care clima nu e prietenoasa (frig sau caldura excesiva, vant), deoarece aplicarea ei stimuleaza bariera naturala de aparare a pielii..
  As intregi efectul intens al acestei creme folosind un balsam pentru buze cu extract de unt de shea, care hraneste, catifeleaza si protejeaza buzele uscate si crapate, dar si un balsam ultrahranitor pentru ochi, care catifeleaza pielea delicata din aceasta zona, oferindu-i o protectie sporita impotriva agresiunilor factorilor neprielnici de mediu.
  De fapt, sincera sa fiu, daca as avea  inelul Arabellei si mi-as putea permite sa fac minuni, mi-as lua toate produsele din gama Shea din magazinul L'Occitane ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu