joi, 20 noiembrie 2014

MiniPRIX are stil!

  Dupa cum am mai povestit intr-un articol anterior, imi place MiniPRIX si sunt fana lui de muuulti ani! Aici gasesc imbracaminte si incaltaminte pentru toata familia, la preturi accesibile si la o calitate excelenta!
  "MiniPRIX este mai mult decat o marca, este un mic secret, o entitate vie care respira prin entuziasmul tuturor membrilor echipei, care se hraneste cu energia pozitiva a miilor de clienti fideli, care invata zi de zi lectii de viata, dar care mai ales ZAMBESTE!". Aceasta este prezentarea  conceptului MiniPRIX si sunt in asentimentul acestei pareri...MiniPRIX este mult mai mult decat o marca, si daca ar fi sa propun un slogan, acesta ar fi MiniPRIX - MaxiSMILE! 



   

  Achizitiile de la MiniPRIX le fac atat in magazinul online , cat si in magazinele din Otopeni, Piata Romana, Militari sau 1 Mai, si indiferent de mediul traditional sau online din care cumpar, promotiile sunt mereu tentante...in consecinta, de fiecare data imi depasesc in mod flagrant lista de cumparaturi cumparand  diverse chilipiruri care ma atrag prin pretul mult redus, design, material de calitate si utilitate! 
Magazinul online il urmaresc zi de zi, de multe ori gasesc aici hainute pentru prichindeii mei si le fac acestora o bucurie reprezentata de diverse piese vestimentare in culori sii, care iti fura de-a dreptul privirea. 
   Spre exemplu, acum mi-a atras atentia o geaca SUPERBA si dragalasa, croita  pentru Teodora. Parca o si vad imbracata cu ea:) 






  As asorta-o cu niste ghetute frumusele si calduroase, cu o caciula calduroasa si niste manusi in forma de ursulet tare dragalase! Pentru flacaul meu as alege niste ghete aratoase care i-ar placea cu siguranta! 
   Si, daca tot visez cu ochii deschisi, e timpul sa imi aleg si pentru mine o geaca faina de la Kenvelo! Nu stiu cati dintre voi stiati, dar la MiniPRIX gasiti si produse vestimentare de la Kenvelo si Time Out si chiar incaltaminte de la Fly London! 


  Acest articol se doreste a fi o declaratie de dragoste nonconformista adresata MiniPRIX.E facuta cu emotie si stangacie, dar reflecta realitatea:) In final nu pot decat sa va recomand o sesiune de shopping de la MiniPRIX, in urma careia va veti imbogati garderoba cu hainute si incaltaminte de calitate, sau veti cumpara chiar si jucarii, carti, produse cosmetice si alimentare sau produse necesare in orice gospodarie, pentru ca la MiniPRIX gasiti atatea lucruri frumoase si ieftine!

6 comentarii:

  1. Si eu fac cumparaturi de pe Miniprix.ro; sunt multumita de calitatea produselor, iar preturile sunt foarte bune :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar fac cumparaturi de pe MiniPRIX si sunt incantata

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt fan Miniprix, inca de la deschiderea primului lor magazin, aproape de Piata Unirii.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt incantata de produsele lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am cumpărat pentru Ramy hăinuțe de la MiniPRIX de când era micuță . Am găsit tot timpul hăinuțe foarte ieftine dar de buna calitate ca și în alte magazine cu renume !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cumparat de multe ori si eu de pe miniprix, de obicei urmaresc reducerile, si marfurile noi de martea si joia

    RăspundețiȘtergere